joi, 13 noiembrie 2008

 Raekwon promite un nou album in Martie anul viitor

Raekwon nu a mai lansat un album de mai bine de cinci ani, dar ideea ca va aparea o continuare a clasicului Only Built for Cuban Linx aparut in 1995 are impact in cele mai multe cercuri hip hop. Scenariul a incoltit atunci cand Rae a semnat cu Aftermath Entertainment in 2006, dar aceasta alipire nu a reusit sa produca nici un material nou al lui The Chef.
Saptamana trecuta, Raekwon a declarat ca, in ciuda intarzierulor impuse de label, el tot intentioneaza sa lanseze Only Built 4 Cuban Linx 2: "Only Built 4 Cuban Linx 2 iese in Martie 2009" a spus Raekwon. "Ii dedic tot timpul necesar, pentru ca produc acest album pentru ascultatori, nu pentru mine".
Busta Rhymes a fost declarat initial [desi neoficial] ca fiind producatorul executiv al albumului. Dar dupa ce acesta a parasit Aftermath pentru Universal/Motown, nu a fost anuntat oficial cine ii va lua locul. In ciuda criticilor aduse lui Rza pentru productia ultimului album Wu-Tang Clan intitulat 8 Diagrams, Rae a declarat ca pe noul sau album vor fi din plin influente Wu-Tang.

Niciun comentariu: