luni, 15 septembrie 2008

 Prince Po si Pharoahe Monch se reunesc sub titulatura Organized Konfusion

In perioada 1991 - 1998, Organized Konfusion alaturi de nume ca Gang Starr, Pete Rock & CL Smooth sau Showbiz & A.G. au reprezentat unul dintre cele mai importante duete rap ai anilor 90. Prince Po si Pharoahe Monch au lansat trei albume foarte apreciate de ascultatorii genului, continand hit-uri ca si "Fudge Pudge," "Stray Bullet" sau "Who Stole The Last Piece of Chicken?", anticipand astfel doua cariere solo de succes.
Saptamana trecuta a fost dezvaluit, in urma declaratiilor facute de Prince Po, faptul ca Organized Konfusion ar putea, urmand exemplul celor de la The Pharcyde, sa reprezinte urmatorul grup hip hop al anilor 90 care se va reuni. "Am discutat cu Monch avand in vedere ca, in prezent, avem o noua piesa impreuna. Pe noul meu album intitulat Saga of the Simian Samurai, la care am lucrat impreuna cu un producator nou TomC3 pe care l-am intalnit in timp ce lucram la un proiect al lui Kool Keith, am o piesa ‘Now and Then’ pe care Monch a ascultat-o si despre care a declarat ca este cea mai haioasa piesa pe care a ascultat-o in ultimul timp.”
Remixul facut la piesa amintita anterior, impreuna cu Pharoahe Monch pe refren, intitulat "Then and Now", a marcat un nou inceput pentru cei doi care nu au mai lucrat impreuna de mai bine de 10 ani. "A modificat si o parte din rime si a iesit ceva incredibil", a declarat Po despre partenerul sau.
Aceasta piesa va ramane, pentru moment, departe de urechile ascultatorilor. "Acest remix poate conduce la un nou album al trupei si la un nou site web. Inca discutam despre aceste aspecte”, a mai declarat Prince Po.

Niciun comentariu: