luni, 18 august 2008

 Alchemist il viziteaza pe Prodigy in inchisoare

Dupa o vizita recenta la penitenciarul Midstate Correctional Facility din New York facuta colaboratorului si prietenului sau Prodigy de la Mobb Deep, producatorul hip hop, The Alchemist, a descris in detaliu aceasta intamplare pe blogul sau personal alchemistbeats.blogspot.com.
Descrierea incepe intr-o nota mai mult decat realista: "Inchisoarea este o prostie. Tot ce tine de inchisoare este conceput astfel incat sa-ti darame spiritul. Incepand de la mrosul apasator, continuand cu zgomotul facut de usi atunci cand se inchid sau cu privirile aruncate de gardieni si terminand cu lucruri mult mai minore de genul culorilor in care sunt vopsiti peretii. Totul este o prostie. "
In timpul vizitei, Alchemist si Prodigy au discutat despre participarea lui Alchemist ca si producator pe materialul lui Lil Wayne intitulat Tha Carter III, despre autobiografia lui Prodigy sau despre ultimul sau album intitulat H.N.I.C. Part 2.
Conform celor scrise de Alchemist, Prodigy mai are inca un an de ispasit din pedeapsa primita si se afla in spatele gratiilor de mai bine de sase luni.
Ultima productie semnata de cei doi a fost lansata in 2007, sub titulatura Return of the Mac.

Niciun comentariu: