joi, 21 august 2008

 LL Cool J vorbeste despre proiectele viitoare

Legendarul emcee care reprezinta imaginea Def Jam de mai bine de 20 de ani, LL Cool J, va lansa ultimul album in baza contractului semnat cu bine cunoscuta casa de discuri, intitulat Exit 13.
Intr-un interviu, LL a declarat ca, desi este ultimul album lansat sub tutela Def Jam, este putin probabil sa fie si ultimul sau proiect muzical.
"Nu am nici un motiv sa renunt la muzica," a spus cel care, in ultimii ani, este cunoscut si pentru criticile aduse casei de discuri si fostului presedinte al acesteia, Jay-Z, dar care acum este in relatii bune cu Def Jam. "Suntem in relatii foarte bune si nu se poate sti ce se va intampla de acum inainte," a mai spus LL Cool J. "Nu mai exista tensiuni acum; toti gandim pozitiv si suntem increzatori."
LL a mai explicat, de asemenea, ca are o multitudine de proiecte care il tin ocupat, amintind show-urile TV dar si noua sa linie vestimentara intitulata Sears.
"Ma simt chiar foarte bine in acest climat economic nu numai ca si artist, dar si ca om de afaceri intrucat am posibilitatea sa aduc in atentia oamenilor ceva ce le va usura, intr-o oarecare masura, viata," a declarat LL referindu-se la linia sa vestimentara, care se doreste a fi o alternativa la produsele lansate de Diddy sub titulatura Sean John sau Jay-Z cu Rocawear.

Niciun comentariu: