joi, 28 august 2008

 Rakim pregateste un nou album solo, dupa mai bine de 10 ani

Dupa foarte mediatizata, desi nereusita, colaborare cu Dr. Dre si Aftermath, Rakim are o noua casa. Chiar daca, in urma cu ceva timp, se zvonea ca va semna cu labelul lui Talib Kweli intitulat Blacksmith, doar un singur label se poate lauda ca l-a convins pe Rakim sa semneze. Este vorba despre SMC Recordings – printre ai carui artisti se mai numara si Killer Mike, San Quinn, Mistah Fab sau Pastor Troy.
Declaratia oficiala conform careia “SMC Recordings a semnat cel mai important contract din toata istoria labelului,” vine ca o lovitura de gratie pentru toate casele de discuri care au tot alergat in ultima vreme dupa legendarul emcee. Totodata, ceea ce mai inseamna acest contract este si faptul ca mult asteptatul album The Seventh Seal va vedea in sfarsit lumina zilei – chiar daca acest lucru nu se va intampla mai devreme de sfarsitul lui 2008.
In prezent, The Seventh Seal este programat pentru lansare, in vara lui 2009 [la mai bine de 10 ani de la ultimul album al lui Rakim intitulat The Master si lansat in anul 1999].

Niciun comentariu: