miercuri, 6 august 2008

 Heltah Skeltah revine cu un nou album

Heltah Skeltah revine cu un nou album, la mai bine de un deceniu de cand Rock si Ruck [aka Sean Price], au lansat un material in aceasta formula. De la albumul de debut intitulat Nocturnal si urmat de Magnum Force in 1998, ambii rapperi desi au ramas apropiati, au urmat carari diferite din punct de vedere artistic.
Sean Price s-a reinventat ca artist solo si a lansat numeroase proiecte foarte apreciate in underground. Fanii castigati in ultima perioada nu au nici cea mai vaga idee ca el este Ruck ("La spectacole pustii ma abordeaza intrebandu-ma ce mai face Ruck... Si le raspund mereu ca se relaxeaza", a declarat Sean Price). Rock, pe de alta parte, s-a confruntat recent cu acuzatii de crima si proxenetism. Fanii, care au asteptat mai bine de 10 ani un nou album, in sfarsit il pot asculta.
2008 ii readuce impreuna pe cei doi membrii Heltah Skeltah prin proiectul intitulat D.I.R.T. (Da Incredible Rap Team) care va fi lansat, bineinteles, sub marca Duck Down Records. Ruck si Rock s-au intors sa ofere fanilor o noua doza din aroma Boot Camp Clik.
Purtand amprenta unor producatori ca si Khrysis, Marco Polo, Evidence, Illmind, Black Milk, Sic Beats, si beneficiind de aparitia artistilor Duck Down ca si invitati [Buckshot, Smif N Wessun, Ruste Juxx, The Representativz], Ruck si Rock par sa pastreze si pe acest album formula si sunetul care i-a consacrat. In acest sens, Sean Price a declarat: "Nu am incercat sa devenim mai abordabili pe acest album sau sa patrundem in nu stiu ce filozofie. Am facut ceea ce stim noi mai bine, adica rime despre strada incluzand, bineinteles, si doza de umor pe care se asteapta toti sa o auda cand asculta versurile noastre."

Un comentariu:

Anonim spunea...

Aha! Cam asta ar fi hip hop... sper sa fie la fel de tare ca si ultimu lor album. Astept cu nerabdare sa pun mana si urechea pe el!!!