miercuri, 13 august 2008

 Large Professor foloseste stilul clasic pe noul sau album

Large Professor va lansa un nou album solo dupa mai bine de cinci ani de absenta, intitulat Main Source. Lansat la Gold Dust Media, acelasi label care ii gaduieste si pe 40 Cal sau The Outlawz, proiectul se doreste a fi o revenire a sound-ului clasic al MC-ului si producatorului din Queens. "Diferenta dintre acest album si 1st Class, este ca pe Main Source am folosit o multitudine de sample-uri inedite. Pe primul, in schimb, totul a fost mult mai primitiv," a declarat Large P.
Titlul albumului vine de la numele grupului Main Source, condus de Large Professor, cel care este responsabil, de altfel, si pentru clasicul album Breaking Atoms sau pentru carierele lui Nas si Akinyele.
Faimosul producator din spatele unor clasici ca si Eric B & Rakim, Nas sau Kool G Rap a explicat lipsa sa din ultima vreme: "Cateodata, trebuie sa te si bucuri de viata. Inca de la prima aparitie, mi-am dat seama ca nu-mi pot trai viata in aceasta industrie. Trebuie sa Iei anumite decizii, sa faci anumite lucruri cand timpul iti permite, cand totul este in regula pentru tine."
In ultima perioada, creatorul hiturilor precum "Halftime," "It Ain't Hard To Tell" si "The Bomb" s-a ocupat doar de productie pentru Reks, Presto si Styles P.
Albumul se bucura si de apartia unor artisti grei ai genului precum Jeru The Damaja si Lil Dap de la Group Home [ambii membri Gang Starr Foundation], sau AZ.

Niciun comentariu: